Naravna nega las z literam terapijo s trajnim učinkom.
STORITVE
Nova pričeska je zagotovo najvidnejša sprememba vašega videza, v veliki meri pa vpliva tudi na vaše počutje. Zaupajte našim frizerskim strokovnjakom in številnim zadovoljnim strankam, ki so nas že obiskale, in vaše želje bomo z našim znanjem in kvalitetnimi storitvami pretvorili v pričesko, ki bo edinstveno zaokrožila vašo podobo.

STRIŽENJE IN OBLIKOVANJE


V našem studiu izvajamo žensko, moško in otroško striženje z modnim oblikovanjem. Vsako oblikovanje pričeske pri nas začnemo s pogovorom o vaših željah in pričakovanjih, ki jih dopolnimo s predlogi glede na vaše značilnosti (oblika obraza, tip las), nove trende ali tehnike striženja.

FEN FRIZURA


Končno piko na i oblikovani pričeski doda fen frizura, ki bo vašim lasem podarila sijaj, volumen in obstojnost. Fen frizura je idealna rešitev za vse, ki si želijo vedno urejenega videza, ki ga le stežka dosežejo sami doma, predvsem pa negovanih las, ki so gladki in polni življenja več dni.

BARVANJE LAS


Pri barvanju uporabljamo naravne, lasem in lasišču prijazne barve, ki vaših las ne bodo poškodovali, saj vsebujejo kar 80 % organskih snovi, pri tem pa ohranjajo svojo intenzivnost in obstojnost. Z njimi se izognemo tudi neprijetnemu srbenju ali pekočemu občutku, ki se lahko pojavi med barvanjem z agresivnejšimi barvami.

PRIČESKE ZA SVEČANE PRILOŽNOSTI


Za vas oblikujemo elegantne pričeske za vse vaše posebne priložnosti, kot so poroke, maturantski plesi, silvestrovanja, birme, obhajila, obletnice … Lase za take dogodke spenjamo, kodramo, ravnamo ali jim dodajamo modne dodatke, pri čemer domišljija ne pozna meja.

STROKOVNO SVETOVANJE


Bogate izkušnje pri modnem stiliziranju pričesk kažejo, da je strokovno svetovanje bistveno pri izbiri in nadaljnjem vsakodnevnem oblikovanju pričeske. Naši modni svetovalci bodo prisluhnili vašim željam, vam v skladu z njimi svetovali najprimernejšo pričesko glede na obliko obraza, tip las in druge vaše značilnosti. Prav tako bodo za vas dobrodošli nasveti o vsakodnevni negi, vzdrževanju in oblikovanju nove pričeske po odhodu iz salona.